Uşak Çınarcık köyü yakınlarında Mehmet Fatih Kardaş (39) idaresindeki otomobil ile Ünal T. yönetimindeki kamyona arkadan çarptı.

Uşak'ta feci kaza! 1 ölü 2 yaralı

Uşak’ta feci kaza! 1 ölü 2 yaralı

Uşak Çınarcık köyü yakınlarında Mehmet Fatih Kardaş (39) idaresindeki otomobil ile Ünal T. yönetimindeki kamyona arkadan çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. ÜNAL T. ifadesi alınmak için emniyete götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Uşak Çınarcık Köyü yakınlarında saat 00.45 sıralarında 34 RD 1755 plakalı Mehmet Kardaş idaresindeki otomobil İzmir’den Uşak yönüne seyir halindeyken, henüz belirlenemeyen bir nedenle 06 BCR 645 plakalı Ünal T. yönetimindeki kamyona arkadan çarptı.

Tombik

ARAÇTA 2 KİŞİLERDİ

Çarpmanın şiddetiyle sürücü Kardaş araçta sıkıştı, otomobilde bulunan Murat F. ise yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde, Kardaş’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Otomobilde bulunan Murat F. ise yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks