Ukrayna hükümetinin 15 Haziran’dan itibaren uçuşların başlatılması kararı.

Ukrayna uçuşlarla başlama tarihini duyurdu.

Ukrayna uçuşlarla başlama tarihini duyurdu.

Covid-19 nedeniyle birçok ülke gibi Ukrayna da uçuşları durdurmuştu. Ülkenin Atlyapı Bakanı uçuşların yeniden başlayacağı tarihi duyurdu.

Ukrayna Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında açıklama yapan Altyapı Bakanı Vladislav Krikliy, Ukrayna hükümetinin 15 Haziran’dan itibaren uçuşların başlatılması kararı aldığını söyledi..

Bakan Krikliy tarafından yapılan açıklamada, 15 Haziran’da başlatılması planlanan uçuşların hangi ülkelere ve ne zaman başlayağı konusunda ayrıntılı açıklama yapılacağı uçuş programlarının yayınlanacağı ifade edildi.

Söz konusu tarihin ilk uçuşlar için belirlendiğini Avrupa Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA) tarafından belirlenecek koşulların dikkatte alınacağı belirtildi.

Bakan, uçuşlar sırasında maske takmanın zorunlu olacağını ve yolcularla çalışanların ateş ölçümünün yapılacağını söyledi. Vladislav Krikliy, uçaklara belirlenen periyotlarla düzenli olarak dezenfeksiyon işleminin uygulanacağını dile getirdi.

Uçuşların başlamasıyla birlikte uçaktaki koltuk kapasitesinin yüzde 50’sinden fazlasının satışa sunulmayacağı da hatırlatıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks