UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih’e 8-2 yenilen ve tarihi bir hezimete uğrayan Barcelona.

Barcelona, Quique Setien'i kovdu!

Barcelona, Quique Setien’i kovdu!

Son dakika haberi… UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih’e 8-2 yenilen ve tarihi bir hezimete uğrayan Barcelona’da fatura teknik direktör Quique Setien’e çıktı. Katalan ekibi, 61 yaşındaki teknik adamına görevine son verdi. Futbolseverler, bir anda gündeme oturan İspanyol hoca Quique Setien’in kariyeri ile ilgili araştırmaları google üzerinden araştırıyor.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvası Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Bayern Münih ile karşılaşan Barcelona, tarihi bir mağlubiyet aldı. 65 bin kişilik Luz Stadı’nda Bayern Münih tarafından büyük bir hezimete uğrayan Barcelona, sahadan 8-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. 74 yıl sonra gelen en farklı mağlubiyet sonrası Katalan ekibi, faturayı teknik direktör Quique Setien’e kesti.

SKY Sports’un son dakika haberine göre Barcelona, bir süredir koltuğu sallantıda olan Setien’in görevine farklı mağlubiyet sonrasında son verme kararı aldı. 61 yaşındaki çalıştırıcı gelecek sezon Katalan ekibinin başında olmayacak.

İspanya Süper Kupası yarı finalinde Atletico Madrid’e 3-2 yenilerek elenen Barcelona’da Ernesto Valverde’nin görevine son verilmiş ve yerine Setien getirilmişti. Ocak ayında Barcelona ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan 61 yaşındaki teknik adam, takımın istikrarsız performansı sebebiyle İspanyol medyası tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı. La Liga’yı Real Madrid’e kaptıran Setien, çeyrek final aşamasında Şampiyonlar Ligi’ne 8 gollü bir mağlubiyetle veda edince yönetim tarafından gönderildi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks