Türkiye’nin turizmde ana kaynak pazarlarından biri olan Almanya’dan geldi.

Almanlar ‘Türkiye’siz olmaz’ dedi.

Almanlar ‘Türkiye’siz olmaz’ dedi.

Turizmde Yunanistan ile söz kesilmesinin ardından diğer bir olumlu haber de Türkiye’nin turizmde ana kaynak pazarlarından biri olan Almanya’dan geldi.

Almanya, 15 Haziran’dan itibaren Türkiye’den gelecek olanlar için 14 günlük karantina şartını kaldırdığını açıkladı. Bu kararda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un, Almanya’da turizmde söz sahibi isimlerle yaptığı bir dizi temasın önemli rol oynadığı bildirildi. Bakan Ersoy, Federal Hükümet’in Turizm ve Küçük-Orta Ölçekli İşletmelerden Sorumlu Komiseri Thomas Bareiss, Alman Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig ve Türkiye’ye turist gönderen tur operatörleriyle görüştü. Fiebig, Alman hükümeti ile temaslarında Almanya’da yaşayan Türkler ve Alman turistler için Türkiye’nin seyahat edilebilecek ülkeler dışında tutulmasının mümkün olamayacağını ısrarla dile getirdi. Fiebig, Alman turistlerin destinasyonunda neden Türkiye’nin olması gerektiğini anlatan sunumlar yaparak, “Alman turistler için Türkiye’siz bir sezon düşünülemez” mesajını verdi.

Detaylar, Haber Linki

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks