turkiyem host isim tescili web alanı web tasarımı ve internet hizmetleri

isim tescil, web alanı, eposta oluşturma, kurumsal eposta hizmetleri

Dünya da bir ‘Düzen’ olabilir…

Ancak bu ‘Düzen’ sizin hayatınızı gasp edemez. Hele ki iş hayatında ve özel yaşantınızda.

Kuralları siz koymuş olabilirsiniz. Teknolojiyi siz icat etmiş olabilirsiniz.

Bir takım hizmetleri ücretsiz veriyor olabilirsiniz ancak bu sizin bireyin hayatınızı ele geçirebileceğiniz anlamına gelmez.

Ticarette de kurallar vardır. Ayrıca ticaretin bir Ahlakı olması gerek. Bu kuralları uyarsınız ve bir ticaret ahlakınız olmayabilir yanlız bu durum karşı tarafıda sizin gibi ticaret yapacak şekline getirmez.

Siz güç ile güçlü olmuyorsunuz. Size verilenler ile daha fazla güçlü oluyorsunuz.

Çok fazla güçlü olmanız sizin hayatın hakimi yapamaz hele ki hiç bir şeye hükmetme hakkıda vermez.

Öğrenmenin hiç bir zaman sınırı yoktur.

Ancak kuralların ve ‘Düzen’i öğrenme ve öğretme yetisi bireyin elinde ise ve bunu zorluyorsa onu durduramaz ve durdurmayada hakkınız olamaz.

Bu ‘Düzen’ ne kadar maddeye veya ne kadar güce dayanır ise dayansın akıl akıldan üstündür felsefesi her zaman geçerlidir.

  • Onun için kalkıp da maddeyi biz icat ettik teknoloji biz çoğalttık size sunduk sizin üzerinizde haklarımız var mantığı bir yere kadardır.
  • Şu felsefeden vazgeçin akıllı ve zeki olabilirsiniz ancak bu demek değil ki sizden daha akıllı ve daha zeki insanlar sizin bilgi sınırını aşamaz.

Neden durdurmaya çalışıyorsunuz bu ne etik ne de haklılık içermektedir.

Bırakın artık başkalarının sırtında para kazanmayı madde edinmeyi…

Eğer insan su gibi berrak ise su nasıl bir yolunu bulup ilerliyor ise insanda bir yolunu bulup ilerleyecektir.

Düşünen İnsan

googleturkiyemhost

Maalesef ki Google arama yaptığınızda sitemiz böyle bir hata ile karşılaşıyor… Düşünüyoruz neden diğer browserlarda normal çalışırken Google böyle geliyor…

firefoxturkiyemhost

Maalesef ki Firefox arama yaptığınızda sitemiz böyle bir hata ile karşılaşıyor… Düşünüyoruz neden diğer browserlarda normal çalışırken Firefox böyle geliyor…

vpnoperturkiyemhost

opera browser da sitemiz gayet normal çalışıyor…

yandexturkiyemhost

Yandex browser da sitemiz gayet normal çalışıyor…

kontrolmekanizmasi

Maalesef bu arkadaşlar büyük rakiplerimiz nasıl büyüdüler hiç bir zaman açıklamıyorlar… Özellikle İsimtescil.net Ülker firması. Anladık yiyecek ve içecekde Türkiyeyi ele geçirdiniz peki İnterneti nasıl becerdiniz… 2 Milyon domain nasıl elde ettiniz… Ben binlerce broşür, binler döküman piyasaya dağıtmış iken internetten bir tane bile müşter gelmez iken siz nasıl olurda 15 yıl gibi bir sürede 2 milyon domaine ulaştanız. Hemde aynı tarihte bu işe başlamız… Yorum sizin…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks