Türkiye’de toplam 48.826 kullanıcı mobil telefonları üzerinden saldırıya uğradı!

Türkiye'de Tam 50 Bin Kişi Etkilendi!

Telefonlar Tehlikede! Türkiye’de Tam 50 Bin Kişi Etkilendi!

Türkiye’de toplam 48.826 kullanıcı mobil telefonları üzerinden saldırıya uğradı! İşte saldırının Türkiye’deki hedefleri ve bu saldırıdan korunmanın yolları.

Türkiye’de 50 Bin Kişi Bu Saldırıdan Etkilendi!

Tombik

Dijital gizlilik konusundaki endişeler son yıllarda büyük artış gösterdi, bu da bu alanda yeni hukuki düzenlemeler yapılmasının önünü açtı. Tüm bunlara rağmen kullanıcılar sorunun mobil açısını genellikle göz ardı etmeyi sürdürüyor. Günümüzün dünyasında kullanıcılar mobil e-posta uygulamalarında, sosyal ağlarda veya çeşitli mesajlaşma uygulamalarında sürekli çevrim içi haldeler. Mobil cihazlar artık birer taşınabilir kişisel veri deposu haline geldi. Elbette kişisel verilerin peşindeki kötü niyetli kişiler de bu durumdan faydalanmaya çalışıyor.

Kaspersky’nin elde ettiği istatistiklere göre 2019’un en aktif gelişen iki mobil tehdidi olan reklam yazılımları ve casus yazılımlar da gizliliği hedef alıyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks