Tüm Türkiye’nin kalbini ve vicdanını sızlatan korkunç köpek cinayeti.

Bu şiddete Dünya ne tepki gösterirdi?

Bu şiddete Dünya ne tepki gösterirdi?

Bayramın birinci günü, tüm Türkiye’nin kalbini ve vicdanını sızlatan korkunç köpek cinayeti akıllara, “Neden bu tür olaylar Türkiye’de daha sık yaşanıyor” sorusunu gündeme getirdi. Amerika’dan Avrupa’ya Afrika’dan Asya’ya dünyanın farklı ülkelerinde hayvanlara yapılan şiddet ve işkenceye ortalama ne kadar ceza verildiğini derledik.

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda patileri kesilmiş halde bulunan minik köpek yavrusu tüm Türkiye’nin vicdanını sızlattı. Patileri kesilmiş halde bulunduktan sonra tedavi altına alınan fakat kısa yaşamında korkunç şiddete maruz kalan minik köpek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu konuyla ilgili, “İlk bulgular bir iş makinesinin köpeğin bacaklarını kopardığı yönünde” ifadesini kullanırken talihsiz köpeğin ameliyatını yapan veteriner, “Hayvandaki yaralara bakıldığında kesici bir aletle düz kesiklerin oluştuğu belli. Burada bizim düşüncemiz kemikleri kırabilecek tarza balta gibi aletler olabileceği. Düzensiz kesikler yok. Bu da bize insan tarafından yapıldığını gösteriyor” demişti.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks