Terör örgütü PYD/PKK, Afrin’in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yollarını bombalarla tuzakladı.

Afrin’de terör örgütü YPG/PKK’nın sivilleri katlettiği tuzaklama anları görüntülendi.

Terör örgütü PYD/PKK, Afrin’in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yollarını bombalarla tuzakladı.

Köyden kaçmaya çalışan 36 sivilin bulunduğu kamyonetteki üç aylık bir bebek ile 2 çocuk hayatını kaybetti. Sivillere yönelik tuzaklama, TSK’nın bölgede keşif yapan İHA’sı tarafından kaydedildi
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait insansız hava aracının geçen pazartesi görüntülediği anlarda, terör örgütü YPG/PKK mensubu iki kişinin Afrin’de Kurayriyah köyü çıkışında Ramadiyeh köyüne giden yola el yapımı patlayıcı (EYP) yerleştirdikleri görülüyor.

Tombik

Sırtlarında Kalaşnikov marka silahlar taşıyan iki terörist, çok sayıda EYP’yi yolun kenarlarına tuzakladıktan sonra, biraz daha ilerleyerek bir miktar daha patlayacı yerleştiriyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:

İHA’ların takibi, TSK karargahında değerlendiriliyor. Hava unsurları harekete geçiyor. İki teröristin etkisiz hale getirildiği anlar İHA görüntülerine yansıyor. Bu arada İHA’nın kadrajına, bir kamyonetle köylerinden çıkmak isteyen siviller giriyor.

Tuzaklanan yolda ilerleyen araç, teröristlerin döşediği patlayıcıya çarpıyor. Hasar gören araç az ileride duruyor. Kamyonetteki siviller, önceki patlamanın paniğiyle aracın kasasından aşağı atlayarak çevreye kaçışmaya başlıyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks