Suudi Arabistan’a dönmesinin sağlanması, daha sonra da tutuklanmasını emrettiği iddia edildi.

Kaşıkçı'yı Vaatlerle Ülkeyi Getirip Tutuklanmasını Emrettiği İddia Edildi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’ın, Kaşıkçı’yı Vaatlerle Ülkeyi Getirip Tutuklanmasını Emrettiği İddia Edildi.

ABD istihbaratının yaptığı bir dinlemede, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman’ın, Cemal Kaşıkçı’nın bazı vaatlerle Suudi Arabistan’a dönmesinin sağlanması, daha sonra da tutuklanmasını emrettiği iddia edildi.

Washington Post, dün Suudi Arabistan’ın Kaşıkçı’yı yakalamak için yaptığı planın ABD istihbaratının dinlemelerine takıldığı iddiasının ardından yine istihbarat yetkililerine dayandırdığı bir haber yayımladı. ABD istihbaratının yaptığı bir dinlemede, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın bazı vaatlerle Suudi Arabistan’a dönmesinin sağlanması, daha sonra da tutuklanmasını emrettiği ileri sürüldü.

Tombik

PRENS, KAŞIKÇI’NIN TUTUKLANMASINI EMRETTİ

Habere göre Veliaht Prens, Kaşıkçı’nın ABD’nin Virginia eyaletinden Suudi Arabistan’a dönmesinin sağlanması ve ardından Cemal Kaşıkçı’nın tutuklanmasını emretti. Bu plan ABD istihbaratının dinlemelerine takıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks