Suudi Arabistan merkezli Şark’ul Avsat sitesinin yazarı Hamad Macid.

"39 yıl sonra Fransa İslam Cumhuriyeti olacak"

“39 yıl sonra Fransa İslam Cumhuriyeti olacak”.

Suudi Arabistan merkezli Şark’ul Avsat sitesinin yazarı Hamad Macid, ABD merkezli bir Hristiyan kuruluşun Batı ülkelerinde yaşayan Müslüman nüfusun artışıyla ilgili raporu kaleme aldı.

Suudi Arabistan merkezli Şark’ul Avsat yazarı Hamad Macid, “Macron ve ‘İslami tehlike’ çanları” yazısında Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un “İslam bir krizin içinde” açıklamasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Macid yazısında, Batı dünyasındaki Müslüman azınlıkların Batılı liderlerin çoğu için “kronik bir baş ağrısı” gibi göründüğünü yazdı. Macid, ABD merkezli Hristiyan araştırma kuruluşunun çağrıda bulunduğunu hatırlatarak, söz konusu Hristiyan kuruluşun hazırladığı rapordan paylaşımlarda bulundu.

“Nüfusun azalmasıyla birlikte medeniyet de geriler”

“Herhangi bir uygarlığın nüfus artış hızı yüzde 2,11’den fazla değilse 25 yıldan fazla dayanamaz. Batılı ülkelerin hiçbiri bu orana ulaşmış değil. Fransa ve İspanya gibi nüfus artış oranının yüksek olduğu Batılı ülkelerde bile bu oran sırasıyla yüzde 1,8 ve 1,1’dir. Yüzde 2,11’den düşük herhangi bir oran, medeniyet ve kültürel varoluşta da bir düşüş anlamına gelir.”

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks