Suriye’nin İdlib kentinden dün gece kahreden haber geldi.

İdlib'deki saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri belli olmaya başladı.

İdlib’deki saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri belli olmaya başladı.

Suriye’nin İdlib kentinden dün gece kahreden haber geldi. İdlib’de düzenlenen saldırı nedeniyle 33 Mehmetçik şehit oldu. Acı haberler ailelere ulaşmaya başladı.

Suriye’nin İdlib kentinden dün gece Türkiye’yi yasa boğan haber geldi.

Tombik

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısı nedeniyle 33 askerimiz şehit olurken, 32 askerimiz de yaralı olarak Cilvegöz Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye getirilerek Hatay’da tedavi altına alındı.

  • Acı haberler bu sabah ailelere ulaşırken, şehitlerimizin kimlikleri de netleşmeye başladı. Kimlikleri belirlenen şehitlerin Afyonkarahisar, Antalya, Mersin, Kahraman Maraş’taki evlerine ateş düştü. Acı haberin ulaşmasının ardından şehit ailelerinin evlerinin olduğu sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehitlerin ismi açıklandı

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Yüzbaşı Süleyman Şahin’in (35) acı haberi, Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki yakınlarına verildi. Yüzbaşı Şahin’in anne ve babasının, şehidin çocuklarına bakmak için Ankara’ya gittiği, acı haberi de burada aldıkları öğrenildi.

Detaylar,Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks