Suriyeli aşiretlerden Zeytin Dalı Harekatı’na destek geldi.

Aşiretler bu çağrıyı yaptı: ‘ÖSO’ya katılın’.

Suriyeli aşiretler olarak Zeytin Dalı Harekatı’nı desteklediklerini söyleyen Suriye Yüksek Aşiretler Meclisi Başkanı Şuaytat Aşireti Lideri Rafi Racu Ebu Ukle, Türkiye’ye sığınan gençleri topraklarını terörist örgütlerden temizlemeye çağırdı.

Suriyeli aşiretlerden Zeytin Dalı Harekatı’na destek geldi. Suriyeli aşiretlerin ve halkların yüzde 80’ini kapsayan Suriye Yüksek Meclisi Başkanı Şuaytat Aşireti Lideri Rafi Racu Ebu Ukle, gençleri topraklarını terörist örgütlerden temizlemeye çağırdı.

Tombik

BİRLİKTE SAVAŞACAĞIZ

Suriye aşiretleri olarak Zeytin Dalı Harekatı’nı destekledikleri söyleyen Ebu Ukle, “Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinden destek istedik ve bu mücadelede sonuna kadar Türkiye’nin yanındayız. Ülkemizde bir tane bile terörist kalmayıncaya kadar birlikte savaşacağız. Kandil’den inen teröristler ve Amerika’nın yarattığı PYD-YPG’den kurtuluncaya kadar devam edeceğiz. Bölgedeki Arap, Türkmen, Kürt, Hıristiyan, Dürzi tüm aşiretler olarak Türkiye’nin yanındayız ve Afrin Operasyonu’na desteğimizi sürdüreceğiz. Teröristlerin devlet kurmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks