Son aylarda zamanda yolculuk yaptığını iddia eden kişilere bir yenisi daha eklendi.

2045'ten geldim.

‘2045’ten geldim’ diyen Adam Archon yalan makinesine bağlandı…

Son aylarda zamanda yolculuk yaptığını iddia eden kişilere bir yenisi daha eklendi. “2030 yılından geldim” diyen Noah’ın ardından bu sefer de 2045 yılından geldiğini iddia Adam Archon herkesi şoke etti. 2045 yılından geldiğini iddia eden kişinin yalan makinesi sonuçları şaşkınlık yarattı.

2045’ten geldiğini öne süren zaman yolcusu Adam Archon yalan makinesi testine tabi tutuldu.

Tombik

İddialarının doğruluğunu ispatlama amacıyla bağlandığı yalan makinesi testi boyunca zaman yolcusu Archon, iddialarını sıralamaya devam etti.

“Size bunun doğru olduğunu ispatlamam gerekiyor böylece size anlattığım bilgileri kullanabilir ve dünyanın daha iyi bir yer olmasını sağlayabilirsiniz” diyen zaman yolcusu kendisine yönetilen bazı sorulara yanıt vermeye başladı.

Eline yerleştirilmiş bir çipten bahseden ve uzaylıların Ağustos 2028’de Dünya’ya geleceğini söyleyen zaman yolcusunun iddialarını yalan makinesi doğruladı.

Uzaylıların varlığının 2028’den çok daha önce tespit edildiğini fakat kamuoyuna 2028’de açıklandığını belirten zaman yolcusu, zaman makinesinin ise 1981 yılında icat edilğini söyledi ve yalan makinesi bu iddiaların da doğru olduğunu teyit etti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks