Siz siz olamadığınız sürece hayat doğru olmayacak.

Şeytaniler hayatı ele geçirmiş.

Ya bu şeytaniler yola gelmeyecek bizim harekete geçmemiz gerek…

Yoksa hayatı ve dünyayı kaybedeceğiz. Zalimliğin sonu mu gelecek zannediyorsunuz? Bir düşünün sonu gelecek bir zalimlik ve kötülük olsa idi cehennem olmazdı. İyiliğinde inancında bir bedeli var ki cennet var…

Anlamak da zorlanıyorsunuz. Sürekli bir isim ve olay beklentisi var beyninizin içerisinde çünkü beyninizi kaplayan isimler ve olaylar var. Bunlar zaman içinde kafanızın içine programlı bir şekilde yerleştirildi. Hadi onları boşaltın gelinde konuşalım…

Tombik

Tutturmuşsunuz benim doğrularım, benim doğrularım, o zaman şu doğru kavramını yeniden yazalım. Doğru anlam ifadesini kaybetmiş siz halen benim doğrularım diyorsunuz.

Toplumsal düşünmeyi başaramadınız çünkü ‘Benci‘ likten çıkamadınız. Sonra da İnsan Hakları‘nı savunmaya kalktınız siz daha toplum kavramını algılayamamışsınız.

Tepeden tırnağa inancı savunuyorsunuz ama dünyanın Şeytaniler tarafından yönetildiğini ne görmek istiyorsunuz ne anlamak istiyorsunuz. Korkuyor musunuz? Neden korkuyorsunuz ki topraktan geldiğinizi ve toprağa gideceğinizi iddia edende sizsiniz.

  • Hayatınız çeşilişki üzerine kurulmuş ama bunuda kabul etmiyorsunuz.

Yaşamak bir emektir, emek alınteridir, alınteri hak edilen hayattır felsefesini savunan sizsiniz. Ancak gelin görün ki emeğe tecavüz edende, alınterini vermeyende, hak ettiğiniz hayatı yaşayamayan da sizsiniz. Bu bir çelişki değil midir?

Beyninize müdahele var dediğimizde gülüp geçtiniz. Hayatınız kontrol altında dedik, göz altında bakıp küçümsediniz. İletişimde yönlendirme var teorosini ortaya attık ama siz onada inanmadınız.

  • Şimdi bir biyolojik virüs icad edildi ve insanlığa yeni bir korku salında desek buna da inanmayacaksınız. Siz ancak size sunulanlara inanır size sunulanları kabul edersiniz.

Benci olmak istiyor iseniz siz olun ancak o zaman biz sizi siz olarak göreceğiz. Sizi ‘Siz…’ olarak bilir isek şeytaniler ile daha iyi müdacadele ederek, hayatı kurtarabilir dünyayının yaşamını uzatabiliriz.

Bunu yapabilir misiniz? Yani siz siz olabilir misiniz…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks