Sinop sahilinde sabah saatlerinde korkunç bir manzara yaşandı.

Yunuslar Sinop sahiline vurdu.

Sinop sahilinde sabah saatlerinde korkunç bir manzara yaşandı. Kıyıya vurmuş halde bulunan 4 yunus yetkilileri harekete geçirdi. Akşam saatlerinde ise bu sayı 32’ye yükseldi.

Sinop’ta kıyıya vuran yunus sayısı 32’ye çıktı.

Tombik

Sinop sahilinde sabah saatlerinde kıyıya vurmuş 4 ölü yunus ve çok sayıda ölü kuş bulundu. Akşam saatlerinde kıyıya vuran yunus sayısı ise 32’ye ulaştı.

Karadeniz açıklarından ölü yunuslar gelmeye devam ediyor. Sinop Bahçeler sahilinde ölü yunus ve kuşları gören yetkililer incelemek üzere yunus ve kuşlardan örnek aldı.

Türk Deniz Araştırmaları Vakfı’nda Veteriner Hekim Erdem Danyer yaptığı açıklamada, “İstanbul ve Ankara’da yapılacak analizler sonrası ölüm sebepleri ve nereden geldikleri kesinleşecek. Bu ölümlerin birçok sebebi olabilir. Küçük yunuslar annelerini ararken yanlış yere gidip kıyıya vurabiliyorlar. Bu ve bunun gibi birçok sebep var. Yapılacak analizler sonrası ölüm sebepleri kesinleşecek” dedi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks