Sarı lacivertli takımda bu sezon yediği hatalı gollerle kulübeye mahkum olan tecrübeli eldiven.

Fenerbahçe’de flaş gelişme! Volkan Demirel…

Sarı lacivertli takımda bu sezon yediği hatalı gollerle kulübeye mahkum olan tecrübeli eldiven için Aykut Kocaman kararını yönetim bildirdi.

Fenerbahçe’de bu sezon tartışılan isimlerin başında tecrübeli kaleci Volkan Demirel geliyor…

Tombik

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen sarı lacivertlilerde Volkan Demirel yediği hatalı gollerle alınan kötü sonuçlarda başrolü oynayan isimlerden olmuştu… Yedek kulübesine mahkum olan tecrübeli eldiven için Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman flaş bir karar aldı ve bunu da yönetime bildirdi…

Fenerbahçe’de sezona çok kötü başlayan ve formasını Carlos Kameni’ye kaptıran Volkan Demirel’le teknik direktör Aykut Kocaman bir görüşme yaptı. Kendisine, Türkiye’nin en iyi kalecisi olduğunu söyledi, yaşananları bir kenara bırakarak çalışmaya devam etmesini istedi.

Kocaman, Volkan’a söylemedi ama yöneticilerle yaptığı görüşmede kaptan için yeni sözleşme talep etti. Sarı-lacivertli hocanın yöneticilerle yaptığı görüşmede Volkan için, “Kendisinden vazgeçildiğini düşündüğü için özgüveni düşük. Emre Belözoğlu’nun başına gelenin kendisinin de başına geleceğine inanıyor. Kendisine yeni bir sözleşme verirsek, bambaşka Volkan olarak dönecektir” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Detaylar
Haber Link

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks