Sağlıksız ve hazır gıdaları mercek altına alan ‘Gıda Dedektifi’ Musa Özsoy

Bursa'nın dev gıda şirketiyle ilgili skandal etiket iddiası

Bursa’nın dev gıda şirketiyle ilgili skandal etiket iddiası! Sağlığımızla oynanıyor…

Sağlıksız ve hazır gıdaları mercek altına alan ‘Gıda Dedektifi’ Musa Özsoy, son olarak Bursa’nın dev şirketlerinden Sütaş’ın kaşar peynirindeki etiket skandalını ortaya çıkardı. Özsoy, ürünlerdeki son tüketim tarihlerinin silinerek yerine ileri bir tarih yazıldığını iddia etti.

Bursa 21 Ekim 2019 Pazartesi 17:34 2,5 yıl önce açtığı ‘Gıda Dedektifi’ sayfasıyla halktan gelen şikayetleri kamuoyuyla paylaşan Musa Özsoy, son olarak Bursa’nın dev şirketlerinden Sütaş’ı mercek altına aldı. Binlerce takipçisi olan Gıda Dedektifi’nden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Önceki günlerde ortaya çıkarttığımız Sütaş markalı kaşar peynirlerdeki etiket skandalı sonrasında sizlerden gelen şikayetlerle de olayın lokal bir skandaldan ziyade ülke çapında bir etiket skandalına dönüştüğünü görüyoruz.

Tombik

Buna rağmen üretici firmadan günlerdir tek bir kelime açıklama gelmemesi ve dünden bu yana çeşitli ulusal medya kanallarında başlayan olayı saptırıcı haberlerden dolayı firmanın olayı unutturma ve saptırma çabası içinde olduğuna kanaat getirdik. Bu haliyle bu andan itibaren firmadan bir açıklama beklemekten vazgeçtik ve konuyu bireysel başvuru hakkımızı kullanarak CİMER’e ilettik. CİMER başvurumuzla ilgili geri dönüş olduğunda sizlere aktaracağız.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks