Rusya bunu konuşuyor: 78 kadını balta ve çekiçle öldürmüş Rusya’nın en büyük seri katili eski polis Mikhail Popkov’un 78 kadını öldürdüğü kesinleşti.

Rusya bunu konuşuyor.

Rusya bunu konuşuyor: 78 kadını balta ve çekiçle öldürmüş.

Rusya’nın en büyük seri katili eski polis Mikhail Popkov’un 78 kadını öldürdüğü kesinleşti. Eski bir polis olan Popkov, müebbet hapse çarptırıldı. Popkov’un kurbanlarını balta ve çekiçle öldürdüğü, parçaladığı cesetleri ormanlık alanlara, yol kenarlarına ve bir mezarlığa attığı açıklanmıştı.

Rusya’da 22 kadını öldürmek suçundan 6 yıldır hapis yatan Mihail Popkov adlı eski polis memuru, 56 kişiyi daha öldürmekten ikinci kez müebbete mahkum edildi.

Benzer Haber
1 4
Tombik

Öldürülenlerden 55’i kadın, biri de erkek bir polis memuru. Popkov’un kurbanlarını balta ve çekiçle öldürdüğü, parçaladığı cesetleri ormanlık alanlara, yol kenarlarına ve bir mezarlığa attığı açıklanmıştı.

Popkov, duruşmasında 59 kişiyi daha öldürdüğünü itiraf etmişti. Ancak bu cinayetlerden üçünü Popkov’un işlediği kanıtlanamadı.

Detaylar, Haber linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks