Belçika’da altı kız çocuğunu kaçırıp tecavüz etmek ve dördünü öldürmekten tutuklanan katil

6 Kız Çocuğuna Tecavüz etti.

6 Kız Çocuğuna Tecavüz Edip, Dördünü Öldüren Cani Ailelere Mektup Yazdı.

Belçika’da altı kız çocuğunu kaçırıp tecavüz etmek ve dördünü öldürmekten tutuklanan katil, çocukların ailelerine mektup yazdı. Cani katilin, “Sorularınız varsa yanıtlamaya hazırım.” demesi öfke yarattı.

Belçika’da, altı kız çocuğunu kaçırıp tecavüz etmek ve dördünü öldürmekten hüküm giyen bir mahkumun çocukların ailelerine mektup yazarak “Sorularınız varsa yanıtlamaya hazırım.” dedi. Çocukların aileleri, kendileriyle “alay edildiğini” söyleyerek Dutroux’nun teklifini reddetti.

Tombik

HAPSE GİRDİKTEN 3 YIL SONRA SERBEST BIRAKILDI

Şimdi 61 yaşında olan Dutroux, 1986’da karısı Michelle Martin’le birlikte çocuk kaçırma ve tecavüz suçlarından gözaltına alındı. 1989’da hapse giren Dutroux, üç yıl sonra şartlı tahliyeden yararlanarak serbest kaldı.

Dutroux, 1995 ve 1996’da altı kız çocuğunu kaçırdı. An Marchal ve Eefje Lambrecks adlı çocukları öldürdü. İkisi de sekiz yaşında olan Julie Lejeune ve Melissa Russo da tutuldukları evin bodrumunda açlıktan öldü.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks