Hamdi Kayapınar, cezaevinden çıktıktan sonra geçtiğimiz hafta 1 kişiyi daha öldürdü.

Seri katil cezaevinden çıktı ve yine öldürdü!

Seri katil cezaevinden çıktı ve yine öldürdü!

Kayseri’de 6 ayrı şahsın öldürülmesi, 2 şahsın yaralanması olaylarını gerçekleştirdikten sonra yakalanan ve 16 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Hamdi Kayapınar, cezaevinden çıktıktan sonra geçtiğimiz hafta 1 kişiyi daha öldürdü. Kayseri polisi kurbanlarını ’Av’, kendisini ’Avcı’ olarak gördüğü ifade eden Hamdi Kayapınar’ı, 950 saatlik güvenlik kamerasını inceledikten sonra kıskıvrak yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, 2 Ağustos’ta Erenköy mahallesi Şehir Komandolar caddesi üzerinde bulunan bir villada, özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sami Y.’nin villa önünde bekçi kulübesinde nöbet tutarken, dışarıdan ateş etmek suretiyle maskeli, elinde eldiven bulunan bir erkek şahıs tarafından av tüfeği ile öldürüldü, ölen Sami Y.’ye ait ruhsatlı tabancanın faili meçhul şüpheli yada şüpheliler tarafından yağma edildiği tespit edildi.

Tombik

950 SAAT GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Olayın ardından geniş çapta soruşturma başlatan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sami Y.’nin maskeli, eldivenli ve kimliği tespit edilemeyen şüpheli tarafından av tüfeği ile ateş edilerek öldürülmesi ve maktule ait tabancanın ve malzemelerin yağma edilmesiyle ilgili saha çalışması çalışması başlattı, olay öncesi ve sonrasına ait yaklaşık 950 saatlik güvenlik kamera kayıtlarının inceledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks