Regaib Kandili bu gece idrak edilecek.

Regaib Kandili mesajları 2018! En güzel resimli Regaip Kandili mesajları.

Regaib Kandili bu gece idrak edilecek. Müslüman vatandaşlar birbilerine Regaib Kandili mesajı atarak kutlama yapıyorlar. En hayırlı günlerden bir tanesi sayılan bu mübarek günde sizler için en güzel resimli Regaib Kandili mesajlarını derledik. Ayrıca İslam alemi “Regaib Kandili’nde hangi ibadetler yapılır ve dua edilir?” sorusuna da yanıt arıyorlar.

İslam alemi bu gece için heyacanlı… Regaib Kandili Perşembe gecesini cumaya bağlayan gece idrak edilecek. Bu hayırlı gecede milyonlarca Müslüman birbirlerinin kandilini kutlarken en güzel mesajları da birbirleriyle paylaşacaklar. Vatandaşlar bu özel günde hangi ibadetler yapılır ve dualar edilir? diye de merak ediyorlar.

Tombik

Biz de sizler için en güzel resimli mesajları derlerken hangi ibadetler yapılır ve dualar edilir sorusuna da yanıt verdik.

Sizler de en güzel Regaib Kandili mesajlarını Whatsapp, Facebook, Instagram yoluyla sevdiklerinize yollayabilirsiniz.

RESİMLİ REGAİB KANDİLİ MESAJLARI

– Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun…

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks