Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın’dan koronavirüse ilişkin flaş sözler.

Yasaklı gizli mutasyon çalışmaları yapılıyor.

Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın’dan koronavirüse ilişkin flaş sözler: Yasaklı gizli mutasyon çalışmaları yapılıyor.

Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aydın,” Mutasyon olayı 2015 yılında yasaklandı. Yasak olmasına rağmen gizli olarak mutasyon çalışmaları yapılmakta” dedi.

Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, insanoğlunu derinden etkileyen koronavirüse ilişkin konuştu.

Tombik

24 TV’de ekranlara gelen Kayıt Dışı programına katılan Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, koronavirüsü tam olarak tanımadıklarını ve virüsün beklenmedik bir şekilde ortadan kaybolabileceğini söyledi.

“Radyofrekans ve WİFİ özelliğine sahip ilaçlar, aşılar gündeme gelebilir”

İsmail Hakkı Aydın, “Mutasyon olayı 2015 yılında yasaklandı. Yasak olmasına rağmen gizli olarak mutasyon çalışmaları yapılmakta. Bu bahsedilen salgın bir deneme olabilir. Sizin de mutlaka mailinize, ortalıkta dolaşan haberler, videolar gelmiştir. Artık programlanabilir genler dönemine girdik. Artık o savaşlar sona erdi. Radyofrekans ve WİFİ özelliğine sahip ilaçlar, aşılar gündeme gelebilir” dedi.

“Tedbir almadan tevekkül yok”

Bakanlığın tavsiye ve önerilerini dikkate almanın önemli olduğunu vurgulayan Aydın, “Sağlık Bakanlığı’nın önerilerine çok dikkat etmeliyiz. Panik ve korku bağışıklık sistemini çok zayıflatır. Bütün ilaçların yüzde 40’ı plasebo etkisi içerir. Yani siz bir ilacın başınızın ağrısına iyi geleceğine inanırsanız. Başınızın ağrısı geçer. O yüzden tedbir almadan tevekkül yok” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks