Otomobil ile kamyonun çarpıştığı kazada 2 kişi öldü.

Kamyonla otomobil çarpıştı! 2 ölü,1 yaralı.

Bolu’da, otomobil ile kamyonun çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza yerine gelen yaralıların yakınları önce müdahalede yetersiz kaldıklarını iddia ettikleri 112 Acil ve itfaiye personellerine sonra da kaza yapanların yakınları olayı görüntüleyen gazetecilere de saldırdı.

Kaza saat 00.30 sıralarında Ovadüzü Mahallesi´nde meydana geldi. Kent merkezi istikametine giden Nihat Koban(44) yönetimindeki 06 FZ 8898 plakalı otomobil, virajlı yolda karşı yönden gelen Hasan Özşahin idaresindeki 14 EG 291 plakalı yem taşıyan kamyona çarptı. Kazada, Nihat Konan ile yanında bulunan Ahmet Öztürk(42), Mürsel Çayır(43) araç içerisinde sıkıştı. Kamyon sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu. Bölgeye itfaiye, polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Sıkışan yaralılar, itfaiye tarafından araçtan çıkarıldı. Olay yerinde kalbi duran Nihat Koban ve Ahmet Öztürk´e kalp masajı yapıldı.

Tombik

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks