Osmanlıspor Fenerbahçe maçı sonucu 0-2. Fenerbahçe ikinci yarıda kazandı.

30 metreden nasıl gördü de golü verdi?

Musa Çağıran “30 metreden nasıl gördü de golü verdi?”.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe, Osmanlıspor’u 2-0 mağlup ederken Fenerbahçe’nin ilk golünde topun çizgiyi geçip geçmediği karşılaşmayla ilgili en büyük gündem maddesi oldu. Maç sonrasında Osmanlıspor’dan Musa Çağıran konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe-Osmanlıspor maçında, sarı lacivertlilerde Martin Skrtel’in attığı gol büyük tartışma yarattı. Topun çizgiyi geçip geçmediği tartışılırken, Osmanlısporlu Musa Çağıran maçtan sonra sitem dolu açıklamalar yaptı.

Tombik

Osmanlısporlu Musa Çağıran, Fenerbahçe maçında Skrtel’in kafa vuruşunda gol kararı veren Halil Umut Meler’e tepki gösterdi. Çağıran, Ben Halil Hoca’yı tanıyorum. Golden sonra yanına gittim. Hoca, ‘Ben görmedim, yan hakem gördü’ dedi. Ben golden sonra hemen yan hakeme de baktım, öyle bir tavrı yoktu. Çizgide değildi yan hakem. Oradan nasıl golü verdi merak ediyorum?” dedi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks