Nice Başkanı Riviere, “Balotelli eğer bir kulüple anlaşırsa, serbest bırakacağız” dedi.

Balotelli'yi bedavaya Galatasaray'a teklif ettiler.

Balotelli’yi bedavaya Galatasaray’a teklif ettiler.

Adı G.Saray’la anılan İtalyan forvette işler kolaylaştı. Nice Başkanı Riviere, “Balotelli eğer bir kulüple anlaşırsa, serbest bırakacağız” dedi. Bu gelişme üzerine Sarı-Kırmızılılar, temaslarını yoğunlaştırdı.

HAKKINDA birçok spekülasyon çıkan İtalyan forvet oyuncusu Mario Balotelli, Fransa’dan ayrılmaya hazırlanıyor. 28 yaşındaki İtalyan oyuncunun geleceği hakkında konuşan Nice Kulübü Başkanı Jean-Pierre Riviere, “Mario Balotelli’yi çok seviyorum. Nice’te harika zaman geçirdi. Futbolunu burada olgunlaştırdı. Ama artık burada kalacağını düşünmüyorum. Zaten mukavelesi sezon sonunda bitecek. Bir kulüple anlaşırsa onu serbest bırakacağız. Bonservis bedeli istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Tombik

SADECE MAAŞ VE İMZA PARASI

Böylece transferde tek ayrıntı olarak, “Futbolcunun maaşı ve imza parası” kaldı. Galatasaraylı yetkililerin, Balotelli’nin menajeriyle zaman kaybetmeden yeniden temasa geçtikleri öğrenildi. Bonservis bedeli ödenmeyeceği için 28 yaşındaki forvetin isteyeceği yüksek maaşın karşılanması bekleniyor. Ancak imza parası da talep ederse sıkıntı yaşanabilir. Futbolcu boşa çıkacağı için kendisi için ekstra para isteyebilir. O konuda da sıkı pazarlıkların yaşanması bekleniyor. Bu transferdeki tek rakip ise Marsilya.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks