Yüzlerce araç hareket etmek için yol kenarlarında bekliyor.

Bolu Dağı 15 saattir ağır araçlara kapalı.

Bolu Dağı 15 saattir ağır araçlara kapalı.

Bolu’da kar yağışının etkili olduğu D-100 kara yolu Bolu Dağı mevkiinde ağır araçların geçişine 15 saattir izin verilmiyor. Yüzlerce araç hareket etmek için yol kenarlarında bekliyor.

Türkiye’nin önemli kara yolu geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı devam ediyor. Etkisini sürdüren yağış sonrasında D-100 kara yolu Bolu kesiminde kar kalınlığı yaklaşık 50 santimetreyi buldu.

Benzer Haber
1 2
Tombik

Sürücülerin güçlükle ilerlediği D-100 kara yolu Bolu Dağı mevkiinde, karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Dün başlayan ve gece boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle TIR, kamyon ve tanker gibi ağır araçların D-100 kara yolu Bolu Dağı geçişini kullanmalarına da izin verilmiyor.

15 SAATTİR BEKLİYORLAR

D-100 kara yolunun yaklaşık 15 saattir ağır araçlara kapalı olması nedeniyle yüzlerce sürücü araçlarını yol kenarına park ederek yolun açılmasını bekliyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks