NASA’nın Mars’ta uzaylılarla ilgili birçok kanıt bulduğu

Mars da yaşam varmıydı sorusu?

NASA’nın Mars keşif aracı Curiosity tüyler ürpertti!

Araçtan gelen yeni görüntülere açıklama yapılamıyor.

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA için işler yoluna oturdu görünüyor. Temmuz sonunda yeni keşif aracı Mars’a doğru yola çıktı, Ay projesi üstünde çalışmalar devam ediyor, ertelenen planlar da uygulamaya koyuldu. Hatta NASA ilginç bir işe daha imza attı. Ay’a ait toz, taş ve materyal toplayacak özel şirketlere ödeme yapacağını açıkladı. Tüm bunlar yaşanırken yine dudak uçuklatan bir iddia ortaya atıldı. Mars’ta uzaylılarla ilgili yeni bir kanıtın bulunduğu belirtildi. İşte Curiosity’den gelen ilginç kare ve uzaylı avcılarının iddiaları…

Mars hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Daha önce Kızıl Gezegen’de uzaylılara ait olduğu ileri sürülen bir takım kanıtlar bulunduğu söylenmişti. Söz konusu kanıtlarla ilgili görüntüler paylaşılmıştı. Şimdi de sözde bu uzaylı iddiaları arasına yeni bir iddia daha eklendi.

UFO Sightings Daily sitesi, Mars keşif aracı Curiosity’den gelen bir karede silindir bir şapkayı andıran cismin olduğunu belirtti. Siteye göre silindir şapkaya benzer cisim, bir zamanlar Mars’ta yaşayan canlıların kullandığı bir başlık olabilir.

Bununla birlikte site bu şapkanın, Dünya’dan Mars’a kaçırılan bir insana da ait olabileceğini de söyleyerek iddiayı başka bir boyuta taşıdı.

Sosyal medyada da kendine yer bulan iddia ve söz konusu görüntülerle ilgili olarak kullanıcılardan çeşitli yorumlar geldi. Kendisini jeolog olarak tanıtan bir kullanıcı ise söz konusu şapkanın, zamanla aşınmış bir kaya olduğunu belirtti.

Ünlü komplo teorisyeni Scott C. Waring, NASA’nın Mars’ta uzaylılarla ilgili birçok kanıt bulduğunu ve bunları kamuoyundan sakladığını bir kere daha dile getirdi.

NASA’nın Mars keşif aracı Curiosity tüyleri diken diken etti! Araçtan gelen yeni görüntülere açıklama yapılamıyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks