Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş.

Asfalt payı alınmayacak depozito geri ödenecek.

Yavaş: Asfalt payı alınmayacak depozito geri ödenecek.

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ‘asfalt katılım payı alınmayacağı’ ve ‘doğalgaz sayaç depozitolarının belediyede kaldıysa geri ödeneceği’ sözünü verdi.

Önceki akşam katıldığı bir televizyon programında projelerini anlatan Yavaş, özetle şunları söyledi:

Tombik

“Şimdiye kadar pek üzerine düşülmemiş bir konu var, asfalt katılım payları. Belediye ‘asfalt katılım payı’ diyerek, tapulara haciz göndermiş. Seçildiğim gün belediye meclis kararıyla önce hacizlerin hepsini kaldırıyorum ve daha sonra da meclis kararıyla bu paraların hiçbirini almayacağım. Çünkü bu paralar sizden haksız olarak tahsil edilmek istendi. Ödeyenlerin, imkânı olanları da belediyeden mahsup edeceğim.

GEREKİRSE DAVACI OLACAĞIZ

Bir de doğalgaz sayaç depozitoları var. Bunların nereye gittiği belli değil. Başkentgaz özelleşti ama sayaçları değiştirmeye zorlayıp yeniden depozito istiyorlar. Bakacağız. Eğer bu paralar belediyede kaldıysa ödeyeceğiz. Bir yer özelleşirken, alacakları ve borçlarıyla özelleşir. Dolayısıyla depozitonuzun zaten orada olması lazım. Değilse, gerekirse sizler adına davacı olup bu problemi de sizin lehinize çözeceğim. Bu da müjdem olsun.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks