Süzülüyoruz derinden ve yavaş yavaş…

Filitreleniyoruz...

Nasıl iyi filitreleniyoruz değil mi? Ha… siz daha filitrelemenin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bu konuda çok üzgünüm diyemem. Kafanızı çalıştırın bir zahmet öğreniniz. İş hayatında filitrelendik, özel hayatımızda filitrelendik, yeme de içme de filitreleniyoruz, her taraftan filitreleniyoruz. İşin enteresan tarafı bu filitreleme olayları halen devam ediyor.

Ben şunu anlayamadım. Tamam sistem kurulmuş sizde sistemin bir parçası oldunuz da bu durumu vicdanınız nasıl kabul ediyor. Müslüman olmanız geçtim, insan olarak nasıl kabul ediyorsunuz. Başkalarının hakkını hukukunu ele geçirmek onların iş hayatını kontrol altına almak, onları yönlendirmek, onlara bir değer biçmek? Ya bunları Yahudi olsa yapmaz. Hadi yapar da bir yerde artık yeter der vicdanı. Sizde o da yok. Sömürmeye devam diyorsunuz.

Yoksa siz uzaylı mısınız? Ama o zaman benim sizi tanımam gerekirdi. Bunun üzerine düşünmeliyim. Nasıl olsa paralar cukka, hesaplar full dolu, ev, araba, lüks bir hayat ancak paranın nereden geldiği de önemli değil…

Benzer Haber
1 101
Tombik

Sistemi böyle kurmuşlar ne yapayım diyorsunuz. Peki siz sistem ile hareket etmeye devam edin. Nasıl olsa bu sistem bir gün çökecek. Bu alemde göremesek de öbür alem de göreceğiz. Öbür alemde de mi filitreleme yapacaksınız, ayrıştırma meydana getireceksiniz de sonsuz hayata mı yön vereceksiniz? Anladım şeytanla beraber hareket ettiğiniz için bunu da düşünüyorsunuz. Size ne söylenecek bir sözüm var ne de yapılacak bir durum.

Kötülük iliklerinize kadar işlemiş. Kötüsünüz işte yüzünüze söylüyorum. Söyleyin şeytan ile birlikte iseniz bizde ona göre yalvaralım Allah’a, ona göre güç isteyelim.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks