Millet Bahçeleri Cumhurbaşkanımızın, vatandaşımızın talebini çok net görerek açıkladığı büyük bir projedir.

Bakan Kurum açıkladı! 18 ilde 33 tane...

Bakan Kurum açıkladı! 18 ilde 33 tane…

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Millet Bahçeleri Cumhurbaşkanımızın, vatandaşımızın talebini çok net görerek açıkladığı büyük bir projedir. ” açıklamalarında bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hilton Bomonti Hotel’de düzenlenen ‘Sign Of The City Awards Ödül Töreni’ne katıldı. Kendisinin de gayrimenkul sektöründen geldiğini ifade eden Bakan Kurum, “Yeni hükümette de Çevre ve Şehircilik Bakanı oldum. Geldiğimizde sektörümüzde toplantılar yaptık ve sektörümüzle bir araya geldik, problemler neyse bunları masaya yatırdık. Hem sektör temsilcileriyle hem de sektörü ilgilendiren tüm kurumlarla istişarelerde bulunduk. Bize düşen hızlı bir şekilde sektörün içinde bulunduğu problemleri aşmak için çalışmalar yapmaktı. Bunun dışında ülkenin bulunduğu ekonomik savaş içerisinde bazı şeyleri de gözden geçirmemiz gerekiyordu. Bu savaş noktasında bizim de gereksiz gördüğümüz, başlamış ama çok ilerlememiş, yapmasına şu an için çok acil ihtiyaç olmayan işlerin tasfiye edilmesi kararını aldık. Gereksiz gördüğümüz işlerin tasfiyesi edilmesini ve bu işlere devam edilmemesini içeren bir yazı yazdık. Buna ilişkin de gereksiz işlerin tasfiyesini gerçekleştirdik” dedi.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks