Mahkeme salonuna olayda kullanılan suç aleti silah da getirilmişti.

Mahkemeye getirilen silah, savcının ölümüne neden oldu.

Mahkemeye getirilen silah, savcının ölümüne neden oldu.

Güney Afrika’da bir silahlı soygun davası görülüyordu. Mahkeme salonuna olayda kullanılan suç aleti silah da getirilmişti. Ancak kanıtların sunulması esnasında silah yere düştü. Ateş alan silah ile savcı Adelaide Ferreira-Watt’u (51) sol kalçasından vuruldu. Acı içinde kıvranan savcı, hastane yolunda öldü. Akılalmaz ölüm ülkede şok etkisi yarattı. Silahın neden dolu getirildiği ve olaydaki güvenlik ihmali araştırılıyor.

Güney Afrika’nın KwaZulu-Natal bölgesinde görülen bir mahkemede akılalmaz bir olay yaşandı. Bir duruşmada, soygunda kullanıldığı öne sürülen silah kanıt olarak sunuldu. Ancak bu esnada yere düşen silah ateş alarak, duruşmanın savcısı Adelaide Ferreira-Watt’ı vurdu. Yere yığılan 51 yaşındaki savcıya mahkemede görevli personel yardımcı olmaya çalıştı. Çok fazla kan kaybeden savcı, gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Bir çocuk annesi savcı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hastaneden yapılan açıklamada, kurşunun savcının bacağındaki atar damarı parçaladığı ve aşırı kan kaybından dolayı öldüğü bildirildi. Polis, silahın neden tam dolu haldeyken mahkemeye getirilip kanıt olarak sunulduğunu araştırmaya başladı.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks