Maç Dönüşü Feci Trafik Kazası 5 ölü 6 kişi yaralı.

Maç dönüşü kaza: 5 ölü, 6 yaralı.

Maç dönüşü kaza: 5 ölü, 6 yaralı.

Diyarbakır’da oynanan Amedspor-Kastamonu maçını izledikten sonra evine dönen Agit Tarhan’ın kullandığı otomobil, karşı yönden gelen ticari araca çarptı. Kazada 5 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Batman’da iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kaza önceki akşam Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde meydana geldi. Turan Görnü yönetimindeki ticari araç ile Diyarbarkır’da oynanan Amed Sportif Faaliyetler- Kastamonuspor 1966 maçından dönen Agit Tarhan’ın (26) kullandığı otomobil çarpıştı.

Tombik

Feci kazada, araç sürücüleri Agit Tarhan ile Turan Görnü (30), eşi İclal Görnü (30) çocukları Mustafa Görnü (5) ve yeğenleri Helin Tanış (16) hayatını kaybetti. 6 kişi yaralandı. Amedspor Yönetim kurulu yedek üyesi olan Dilek Toprak’ın da yaralılar arasında olduğu belirtildi. Amedspor’un taraftar grubu yayınladığı mesajda, “Yastayız, başımız sağ olsun, dualarınızı eksik etmeyiniz” dedi. Yaşamını yitiren 5 kişi, dün gözyaşları içinde toprağa verildi.

KAZADA 7 CAN KAYBI

Öte yandan Samsun’un Havza ilçesinde Ahmet Er’in kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Yılmaz Keskin yönetimindeki minibüs ile çarpıştı. Kazada Ahmet Er ile yanındaki Rahim Pehlivan yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. Bartın’da otomobil, kamyonet ve kamyonun karıştığı kazada da Nurullah Uçar ve Yusuf Sarıel can verdi. Erzurum’un Köprüköy ilçesinde ise şarampole devrilen araçtaki Meliha Toptaş ile kızları 4 yaşındaki Elif Zümra ve 1 yaşındaki Feyza öldü.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks