Kurtuluş savaşından sonra topraklar nasıl paylaşıldı…

Fark eder mi hangi savaş, bir zaman bu topraklar birileri tarafından paylaşılmış.

Bu ülkede yaşayan her bireyin toprak parçasına sahip olması gerek. Nasıl oluyor da öldüğün de kefen giydirip bir toprağın altına gömüyor iseniz… nasıl oluyor da yaşarken hiç bir toprağa sahip olamıyoruz?

Dedelerimiz bu vatanı kurtarmak için savaştı ve öldüler.

  • Hava atıp durursunuz yok şöyle savaş oldu, şöyle insan öldü falan filan diye ama toprak paylaşmada sesiniz soluğunuz çıkmamış anlaşılan ya da dedeleriniz çok uyanıkmış. Nasıl oluyor da bir takım insanların aşırı derecede toprağı varken, bir takım insanların toprağı yok? Nasıl oluyor da bir kaç metre toprak milyon dolar ederken bin metre toprak para etmiyor? İşte sizin için kurulan düzen bu…
Benzer Haber
1 100
Tombik

Adam dediğimiz kanımızı emen insanlar yüz bin TL ye süper bir lüks daire yaptırıp bir milyon TL ye nasıl satıyorlar. Hangi dinde hangi inançda ve hangi insan haklarında böyle bir ticaret anlayışı mevcut. Bir de utanmadan yazarlar beşyüz bin TL kampanyalı diye. Bizi o kadar çok aptal yerine koydular ki biz onlar için bir koyundan bir zavallıdan ve bir garibandan başka bir şey değiliz.

  • Tüm illegal ve hak yolu olmayan yolları kullanarak toprak sahibi olmuşlar, kalkıp bir de Cumhuriyeti, Adaleti, Demokrasiyi yok İnsan Haklarını savunuyorlarmış…komedi.  Bunlar hep şeytana uyanların bilmeyerek takip ettikleri yollar. Sanki insan yaratılırken Türkler diye bölüme ayrıldı bu toprak verildi de siz de toprak sahiplendiniz. Eğer bir Kurtuluş Savaşı oldu ise bu savaştan sonra toprakların adaletli bir şekilde dağıtılması gerekiyordu. Eğer böyle olsa idi ülke şimdi kalkınmış ülkeler arasında idi. Çünkü kimse kimsenin hakkına hukukan tecavüz ederek toprak sahibi, ev sahibi olmaya kalkmazdı.

Siz hiç bir zaman diliminde adil olamadınız. Adil olamadığınız için de bu toplum ilerleme kaydedemedi. Artık adil olmak da yetmeyecek fedekar olmanız gerekecek. Gerekirse size verilen hayattan fedekarlık yapacaksınız ki insan olma tabiatınız tekrar ortaya çıksın.

MAG

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks