Kurtarılan kız kendisine “İlaçla ölünmez, odanda sessizce öl” diyen sevgilisine dava açtı.

İlaçla Bol Su İç, Sessizce Öl!

Genç Kızla “Evleneceğiz” Diye Birlikte Olduktan Sonra Terk Eden Polis: İlaçla Bol Su İç, Sessizce Öl!.

Genç kızla sevgili olan polis memuru, “Nasılsa evleneceğiz” deyip cinsel ilişkiye girdikten sonra ayrılmak isteyince kız, intihara kalkıştı. Kurtarılan kız kendisine “İlaçla ölünmez, odanda sessizce öl” diyen sevgilisine dava açtı.

Polis memuru Mevlüt T.’nin ayrılmak istediği Almanya’daki gurbetçi sevgilisi intihara kalkıştı. Olayın ardından polis memuru Mevlüt T. hakkında “Başkasını intihara yönlendirme, yardım etme, tehdit, sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile kakaret” hakkında dava açıldı. İntihara yönlendirme suçundan beraat eden Mevlüt T.’ye mahkeme diğer suçlardan 2 ay 19 günün yanı sıra 600 TL para cezasına karar verdi.

Tombik

ALMANYA’DAN TÜRKİYE’YE GELEN KIZ, POLİSLE SEVGİLİ OLDU

Almanya’nın Grevenbroich şehrinde yaşayan ve hemşirelik yapan 23 yaşındaki H. B., 3 Ağustos 2016’da tatil için Türkiye’ye geldi. İddialara tatil sırasında polis memuru Mevlüt T. ile tanışıp arkadaş oldu. İkilinin arkadaşlığı tatil bittikten sonra da devam etti. Genç kız ailesinin itirazlarına rağmen ilişkisi sürdürdü ve Almanya’dan erkek arkadaşını görmek için birkaç kez Türkiye’ye geldi.

Polis memuru Mevlüt T. genç kıza evlenme teklif edince de genç çift evlilik hazırlıklarına başladı.

“NASILSA EVLENECEĞİZ DİYEREK İLİŞKİYE GİRDİ”

İddianameye göre; genç kız İstanbul’a nikah günü almak için geldi. İkili ‘Nasılsa evleneceğiz’ diyerek cinsel birliktelik de yaşadı. Bu olayın ardından Almanya’ya ailesinin yanına dönen H.B. ile sevgilisinin arasında sorunlar yaşanmaya başladı. Aldatıldığını düşünün genç kadın psikolojik destek almaya başladı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks