Kunduz istilası şikayetlerinin artması üzerine sosyal medya

Pişirip Yiyelim!

80%
Awesome
  • Design

Kunduz İstilasına Belediye Başkanından Çözüm Önerisi: Pişirip Yiyelim!

İtalyan Belediye Başkanı Michel Marchi, kunduz istilası şikayetlerinin artması üzerine sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayarak şaşkınlık yarattı. Marchi “Kunduzları restoranlarda ve şenliklerde yiyelim” dedi.

İtalya’nın kuzey bölgelerinde kunduzların sayısının çoğalması ve ekinlere, nehirdeki setlere zarar vermeleri üzerine bir belediye başkanından “kunduzları yiyelim” önerisi geldi.

Tombik

BAŞKANDAN “KUNDUZLARI YİYELİM” ÖNERİSİ

Cremona kenti yakınlarındaki Gerre de Caprioli kasabasının belediye başkanı, kunduz istilası sorununa “basit” bir çözüm önererek “Kunduzları restoranlarda ve şenliklerde yiyelim” dedi.

Belediye Başkanı Michel Marchi, kunduz istilası şikayetlerinin artması üzerine sosyal medyada yazdığı mesajda çözüm önerisini açıkladı:

“Benim basit bir önerim var: Av düzenlemesi yapalım ve kunduzları restoranlarda ve şenliklerde yiyelim! Kafesler, toplu mezarlar yerine tencere ve tavaları kullanalım!”

“KUNDUZ ETİNİN TADI TAVŞANDAN DAHA GÜZEL”

Marchi, daha önce kunduz eti yediğini de belirterek, “Tadı neredeyse tavşandan daha güzel” diye de ekledi. Başkan’ın bu önerisini “hijyenik” bulmayanlara cevabı ise “Kunduz etinden suşi yapalım demiyorum, pişirelim! Yüksek ısıda bakteriler yok olur. Ayrıca kunduzlar tamamen otoburdur” şeklinde oldu.

Detaylar, Haber Linki

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks