Koza Holding Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kaan Şahinalp.

Turizmde sahlanış dönemi.

Turizmde sahlanış dönemi.

Koza Holding Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kaan Şahinalp “Türkiye’nin turizmde büyük bir ivme yakaladığını, sektörün önümüzdeki 10 yıl içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedeflediği rakamların da üzerine çıkabileceğini söyledi.

Gazetemizin Ankara bürosundan Ertuğrul Şahan ve Mustafa Şaşamaztürk’ün sorularını cevaplandıran Şahinalp şu mesajları verdi:

Tombik

Turizmde milletlerde önce can güvenliği sonra da mal güvenliği önemlidir. Hukuk önemlidir. Türkiye’de bir hukuksuzluk olduğunu düşünülürse, can güvenliği riski olduğu düşünülürse bir tane turist gelmez.

Türkiye’nin dış borcu aslında yok. Türkiye şirketlerinin borcu var. Bu borçta vadelere yayılmış bir borç.
Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesiyle birlikte Türkiye’nin aleyhine kurulan tezgâhlar kapanacaktır. Ben bunu kısa süreli para kazanmaya çalışan olmayan paralarla opsiyonlu işlem yapan uluslararası büyük yatırımcıların bir tezgâhı olduğunu düşünüyorum.

Türkiye’de turizm önümüzdeki 10 yıl içerisinde Cumhurbaşkanımızın hedeflediği rakamlarında üzerine çıkacağını düşünüyorum. Almanlarla da konuştuk bu konuyu hiçbir millet turisti bu kadar sevemez. Bu kadar onurlandırmaz bu kadar değer vermez. 30 yılda turizmde dünyanın devleri arasına geldik. Önümüzdeki 20 yıllık periyotta 40 milyonlardan bahsederken 100 milyonları konuşur hale geleceğiz.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks