Koronavirüsün nefes alamama sıkıntısına yol açtığını hatırlatan İngiliz uzman.

Koronavirüs değil, frekans silahı.

İngiliz uzmandan korkunç iddia: Koronavirüs değil, frekans silahı.

Koronavirüsün nefes alamama sıkıntısına yol açtığını hatırlatan İngiliz uzman, “Sizce zatürre için ‘balgam’ olmayan kuru öksürük biraz tuhaf değil mi? Bir de ortada başka hiçbir sebep yokken aniden yere düşüp kalma durumu var. Bu belirtilerin hepsi virüsle tamamen alakasız bir sebepten olamaz mı?” diye sordu.

Koronavirüsün yayıldığı Çin’de 5G teknolojisinin tamamen çalışır durumda olduğuna dikkat çeken İngiliz uzman, şunları söyledi:

Tombik

“Zatürrede hepimizin bildiği ciğerlerin sıvı toplaması yani balgamla dolmasıdır. Koronavirüs vakalarında ise bulgulara göre insanların ciğerlerinde sıvı toplanmıyor. Ateşle başlıyor ve bunu kuru öksürük takip ediyor. Kuru öksürük ve balgamsız. Peki zatürreden nöbet geçirildiği görünmüş mü? Oysa Çin’den gelen görüntülerde nöbet geçiren insanlar görüyoruz. Belirtiler arasında ateş de var ama ateş olmadan da olabiliyor. Ateşlenmeden grip geçireni göreniniz var mı?”

‘İlk 5G teknolojisi Wuhan’da kullanıldı’

“Çin’deki internet sitelerinde 2018 yılında paylaşılan bilgiye göre Wuhan şehrinin 5G için pilot bölge olduğunu biliyoruz. Haberin duyurulduğu sitelerde ‘Pilot bölge olarak Wuhan’da geniş bir 5G ağ mühendisliği programına başlanacaktır.’ ifadesi kullanılıyor. Sonuç olarak da Çin 2019 sonbaharında 5G’yi kullanmaya başlıyor ve hastanelerin 5G kablosuz teknoloji ile donatılmasına öncelik veriliyor.”

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks