Koronavirüs salgınına rağmen kapalı spor salonunda düzenlenen ve ‘lebaleb’ doldurulan AKP İzmir İl Kongresi

Kamu hastaneleri AKP kongresine çalışmış!

Kamu hastaneleri AKP kongresine çalışmış!

Koronavirüs salgınına rağmen kapalı spor salonunda düzenlenen ve ‘lebaleb’ doldurulan AKP İzmir İl Kongresi’ne katılan delegelere ve protokole kamu hastanelerinde Covid-19 testi yaptırıldığı ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı ise “Konuya ilişkin açıklama yapılmayacağını” belirtti.

AKP 7’nci Olağan İzmir İl Kongresi’ne katılacak olan delegelere ve protokol üyelerine kamu hastanelerinde test yaptırıldığı açığa çıktı. Kongreye katılanlara ise herhangi bir test zorunluluğu getirilmediği öğrenildi.

AKP İzmir İl Başkanlığı tarafından ilçe başkanlarına gönderilen mesajda, “Çok değerli ilçe başkanlarım, Pazartesi yapılacak olan il kongremize katılım sağlayabilmek için Pazar günü, sizlerin ve tüm delegelerinizin Covid-19 testlerini yaptırmaları gerekmektedir. Pazar Günü testi olmayan hiçbir delege kongreye katılım sağlayamayacaktır. Test yapılabilecek yerler: 09.00-15.00 saatleri arasında metropolde oturanlar; Çiğli Arş. Devlet Hastanesi, Katip Çelebi Ünv. Atatürk Eğitim Arş. Hastanesi, Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nde, metropol dışında oturanlar; Bulundukları ilçenin devlet hastanelerinde yaptırabilirler” denildi.

Birgün’den Berkay Sağol’un haberine göre; Sağlık Bakanlığı kaynakları ise konuya ilişkin bir açıklama yapılmayacağını belirtti.

Detaylar, Haber Linki

Güncel

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks