Kocaeli’nde birlikte alkol aldığı iki kardeşi öldüren Talip Atalay.

İki kardeşi öldürdükten sonra yılbaşı kutladı.

İki kardeşi öldürdükten sonra yılbaşı kutladı.

Kocaeli’nde birlikte alkol aldığı iki kardeşi öldüren Talip Atalay, ardından arkadaşlarıyla yılbaşı kutladı.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde iki kardeşin hayatına mal olan cinayetin sebebi bu kadar da olmaz dedirtti. Deniz Mahallesi Şehit Hasbi Sokak’ta dün gece 23.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti. Derince Limanı’nda işçi olarak çalışan İlhami Ayğan (45) ve inşaatlarda çalıştığı öğrenilen kardeşi Kıyas Ayğan (49) bir kıraathanede daha önceden tanıdıkları Talip Atalay ile alkol olmaya başladı.

Tombik

POMPALIYLA DÖNDÜ

Muhabbet sırasında Atalay’ın ‘Ben gariban adamım’ demesi üzerine iki kardeş ‘Gariban muhabbeti ile keyfimizi kaçırma’ diyerek Atalay’ı tersledi. Bunun üzerine masadan kalkan Atalay bir süre sonra pompalı tüfekle dönerek kardeşlere kurşun yağdırdı. İki kardeş olay yerinde ölürken Atalay kaçtı. İzmit’teki TOKİ Arızlı konutlarında kalan arkadaşlarının yanına giden Atalay alkol alıp eğelendi. Cinayeti arkadaşlarına anlatan Atalay onların tavsiyesi üzerine aparmanın sığınağına saklandı. Atalay, polisin düzenlediği operasyonla yakalanırken birlikte eğlendiği 4 kişi de gözaltına alındı.

detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks