Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği Kocaeli Bilişim Fuarı’nda.

Dünyanın en gelişmiş simülasyonu Kocaeli Bilişim Fuarı’nda.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği Kocaeli Bilişim Fuarı’nda, dünyanın en gelişmiş savaş savunma simülasyonu sergilenecek.

Türkiye’de sanal gerçeklik sistemlerini profesyonel askeri eğitimler alanında hayata geçiren ilk örnek olan Comtra savaş simülasyonunu ilk deneyen ise o dönemde Milli Savunma Bakanı olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık olmuştu.
Ana teması “Sanal ve Artırılmış Gerçeklik” olarak belirlenen Kocaeli Bilişim Fuarı’nda Sanal Gerçeklik(Virtual Reality)’in en gelişmiş örneklerinden olan “Savaş Simülasyonu” sergilenecek. Dünyanın en gelişmiş savaş simülatörü, 23-26 Kasım’da Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda sunulacak.

Tombik

Türkiye’de sanal gerçeklik sistemlerini profesyonel askeri eğitimler alanında hayata geçiren ilk örnek olan Comtra savaş simülasyonunu ilk deneyen ise o dönemde Milli Savunma Bakanı olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık olmuştu. Bu sistem dünya üzerinde sadece ABD ve Türkiye’de bulunuyor.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks