Kız arkadaşına gönderdiği mesaj ve fotoğrafın ardından sırtında içi taşla dolu çanta ile ölüme gitti.

19 yaşındaki genç içi taş dolu çantayla ölüme gitti.

19 yaşındaki genç içi taş dolu çantayla ölüme gitti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümünde okuyan ve sadece 6 gün üniversiteli olan Mersinli genç, kız arkadaşına gönderdiği mesaj ve fotoğrafın ardından sırtında içi taşla dolu çanta ile ölüme gitti.

Mersin’in Silifke ilçesinde ikamet eden Yusuf Şahin (19), geçen yıl üniversite sınavına girip kazandı ancak daha iyi bir öğrenim görebilmek için ikinci bir sınava girmeye karar verdi. Bu süreçte internet ortamında oyun oynarken bir kızla tanışan ve bir süre kızla arkadaşlığını sürdüren Şahin, İstanbul’a kız arkadaşını görmeye gideceğini söyledi. İstanbul’da 1 hafta kaldıktan sonra Silifke’ye gelen Yusuf Şahin, ailesine üniversiteye gideceğini anlattı. Şahin, ek kontenjandan tercihini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümüne yaparak babası Barbaros Şahin ile birlikte Çanakkale’ye gidip yurda yerleşti. Baba Barbaros Şahin ise Silifke’ye geri döndü.

Tombik

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks