Kayıp Edanur Yaka. Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşayan Abdül Mecit Yaka.

Kızı 29 gündür kayıp olan baba yürekleri yaktı!

Kızı 29 gündür kayıp olan baba yürekleri yaktı!

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşayan Abdül Mecit Yaka, 29 gündür kayıp olan kızı Edanur Yaka’dan hala bir haber alamadığını belirterek, gören ya da yerini bilenlerin ilgililere haber vermesini istedi.

Akhisar’ın Hacıishak Mahallesi’nde emekliliğinin ardından inşaatlarda bekçilik yapan babası Abdül Mecit Yaka ile yaşayan Edanur Yaka, 1 Eylül’de ortadan kayboldu.

Tombik

Kızını gidebileceği yerlere bakmasına rağmen bulamayan Yaka, polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Sokakları gezerek kızını arayan Yaka, Facebook sayfasından da “15 yaşındaki kızım Edanur kayıp. Gören, duyan, bilgisi olan, kızımı tanıyanlar, nerede nasıl olursa olsun gören bilgi alanlardan en yakın 155 Polis İmdat ihbar hattını aramalarını insanlık namına rica ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum” yazılı paylaşımda bulundu.

“Annesinin ölümünden sonra değişti”

Geçen zamana rağmen Edanur Yaka’ya ulaşılamadı. Kızının psikolojik sorunlar yaşadığını, annesinin ölümünden sonra değiştiğini söyleyen Abdül Mecit Yaka, şunları söyledi:

“Kızımı geçen yıl, lise ikinci sınıftayken, kötü arkadaşlık kurması sonucu okuldan aldım, eğitim hayatını noktaladım. Uyuşturucu gibi kötü bir alışkanlık edindi. Uyarmama rağmen devam etti. ”

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks