Karadeniz’de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle hamsinin fiyatı aldı başını gitti.

Kasaba Yöneliyor: Et Alırım Daha İyi.

Hamsinin Fiyatının 30 Lira Olduğunu Gören Vatandaşlar, Kasaba Yöneliyor: Et Alırım Daha İyi.

Karadeniz’de yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle hamsinin fiyatı aldı başını gitti. Hamsinin kilosunun 30 lira olduğunu gören vatandaşlar, “30 liraya hamsi alacağıma evime et alırım daha iyi” diyerek fiyatlara tepki gösteriyor.

Karadeniz’de devam eden olumsuz hava şartlarının ardından hamsinin kilogramı 30 liraya çıktı. Tezgahlarda azalan ve fiyatı artan hamsi hem tüketiciyi hem balıkçıyı üzdü. Balıkçılar, fırtına nedeniyle teknelerin denize açılamaması ve hamsinin soğuk sulara göçmeye başlaması nedeniyle fiyatın yükseldiğini belirtti. Vatandaşlar ise “30 liraya hamsi alacağıma evime et alırım daha iyi” diyerek fiyatlara tepki gösteriyor.

Benzer Haber
1 2
Tombik

FİYATI GÖREN VATANDAŞ ŞAŞKINLIK YAŞIYOR

Samsun Saathane Meydanı’nda balıkçılık yapan İsmet Akpınar, uzun yıllardır balıkçılık yapmasına rağmen ilk defa bu kadar pahalı hamsi sattıklarını söyledi. Hamsinin fiyatının genelde 10 ile 15 lira arasında değiştiğine işaret eden Akpınar, etiketlerdeki 30 lirayı gören vatandaşların şaşkınlık yaşadıklarını kaydetti. Akpınar, “Vatandaşlar, ’30 liraya hamsi alacağıma evime et alırım, tavuk alırım daha iyi’ diyorlar. Çünkü Samsun’da kimse bu fiyata hamsi yemeye alışmamış. Ben de ilk defa bu fiyata hamsi satıyorum.” diye konuştu.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks