Haber Veriyoruz
Güncel Haber Yayın ve Yorum Sitesi

Kar maskeli 3 kişinin bir kahvehaneye düzenlediği silahlı saldırı.

714

Başkentte kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı.

Ankara’nın Mamak ilçesinde kar maskeli 3 kişinin bir kahvehaneye düzenlediği silahlı saldırının ardından çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kimlikleri henüz belirlenemeyen kar maskeli 3 kişi, otomobille Demirlibahçe Ağaçlı Sokak’ta bulunan bir kahvehanenin önüne geldi. Araçtan inen kar maskeli kişiler, kahvehaneye rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada içeride bulunan bir kişi de silahla ateş açarak karşılık verdi.

Çıkan çatışmada kahvehanede bulunan Murat K, Ayşe K, Fırat isimli bir kişi ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

Benzer Haber
1 2.691
Benzer Haber
1 2.691

Yaralılar, kahvehanede bulunanlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

AİLESİYLE ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI

Bu arada kahvehanenin bulunduğu binada oturan ve otomobiliyle çocuğunu hastaneye götürmeye çalışan İshak T, çatışmanın ortasında kaldı.

Detaylar
Haber Linki

Enable Notifications OK No thanks