Kafamda çılgınca değil normal sorular…

Her gün kafanızı kaldırıp gökyüzünü izlemenizi tavsiye ediyorum, yerlere bakmaktan bıkmadınız mı? Çünkü ancak o zaman gerçekleri göreceksiniz. Gökyüzün de gördüğünüz o tüm uçaklar yolcu uçağı değil. Bu kadar saf ve salak olmayın. Havayı ilaçlıyorlar…

Hava neden ilaçlanıyor?
Söylentilere göre 40 yıldır havamız ilaçlanmakta. Ve bu ilaçlama İklim Sözleşmesi denilen sözleşmeye imzalayan tüm ülkelerde yapılıyor.

Bu havadan bırakılan ilaç nedir ve içinde neler var?
Edindiğimiz bilgilere göre güya suni bulut oluşturmak için yani yağmur yağdırmak için yapılıyormuş. Ancak yan etkileri malaasef toprağı zehirlediği ve ondan dolayı yiyeceklerin hormonlu olduğu söylentiler arasında.

Tombik

Bu ilaçlar nerede üretiliyor ve uçaklara nereden nasıl dolduruluyor?
Uçaklar nereden kalkıyor ve nereye iniyorlar?
Ayrıca bu uçakları kullananlar insan mı yoksa robot mu? 

Benzer Haber
1 3

Ve bu konuda neden insanlık aydınlatılmıyor…

Ülkeleri yönetenler neden bir şeyler söylemiyorlar. Medya neden susuyor. Medya İklim Sözleşmesi haberleri yaptı ancak hiç bir zaman detaylara inmedi.

Anlayacağınız bu ilaçlar insanları da etkiliyor, bu kadar uysal bu kadar duyarsız olmamızın sebebi yoksa bu gökyüzünden bırakılan ve sunu bulut oluşturacağız diye bizleri kandıranların ilaçları mı yaptı.

İnsanlık değiştirilmek mi isteniyor…Uyanın. Çok fazla uyudunuz.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks