İzmir Aliağa Kapalı Cezaevi’nde Jandarma Er olan Osman Özçalımlı.

Ailesini arayıp tehdit edildiğini söyleyen asker ölü bulundu.

Ailesini arayıp tehdit edildiğini söyleyen asker ölü bulundu.

İzmir Aliağa Kapalı Cezaevi’nde Jandarma Er olan Osman Özçalımlı, ailesine ölüm tehdidi aldığını söyledikten bir gün sonra ölü bulundu.

Mezopotamya Ajansı’nda yer alan habere göre, Kars Digor Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı, Özçalımlı’nın ailesine giderek, çocuklarının kalp krizinden öldüğü bilgisini verdi. Bunun üzerine baba Ahmet Özçalımlı ve çevredeki yurttaşlar duruma tepki gösterdi.

Tombik

Baba Özçalımlı oğlunun önceki gece ve dün gece kendisini aradığını ve ölümle tehdit edildiğini söylediğini aktardı.

Oğlunun, “Baba beni sıkıştırıyorlar ve bana vatan haini diyorlar. Bana tuzak kuruyorlar benimle uğraşıyorlar” dediğini aktaran Baba Özçamlı, şunları söyledi:

‘CEZAEVİNİ ARAYIP DURUMU ANLATTIM, SABAH ÖLÜM HABERİ GELDİ’

“Ben cezaevini aradım kendi imkânlarımla Abdullah adlı bir uzman çavuş ile görüştüm. Oğlumun durumunu anlatım ve bana ‘siz merak etmeyin’ dedi. Sabah bize ölüm haberi geldi. Biz cenazemizin olduğu yeri öğrenmek istedik. Kaymakama gittik ve Kaymakam bize, ‘Oğlunuz kalp krizi geçirmemişte olabilir. Başka yolardan ölmüş olabilir” dedi.

Detayşar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks