İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hedeflerini Özlem Gürses’e anlattı.

Kazanırsam demokrasi adalet, liyakat gelecek!

Kazanırsam demokrasi adalet, liyakat gelecek!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hedeflerini Özlem Gürses’e anlattı. Seçmenin, cumhurbaşkanlığı seçiminin 8 Temmuz’daki ikinci turuna göre plan yapmasını isteyen Meral kşener, “Sözüm var… Kazandığımda parlamenter sisteme dönülecek. Hukukun üstünlüğü sağlanacak. İş hayatında ‘Benim adamım, benim müteahhidim’ dönemi bitecek. STK’lar otoriteden bağımsızlaşacak” dedi.

Son 48 saatimi Ankara’nın yoğun ‘ittifak trafiği’ni izleyerek geçirdim. CHP Genel Merkezi, İYİ Parti Merkez Binası ve Saadet Partisi Merkezi’nde nefes nefese saatler yaşanıyor. Bir yandan da YSK’nın seçim takvimini açıklamasıyla, aday adayları için heyecanlı bir süreç başladı. Yani Ankara’ya yaz sıcağından önce, sandık sıcağı bastırmış.
Cumhurbaşkanlığı adaylığını 1 yıl önce açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le de bu yoğunluk arasında görüştüm. Akşener, Abdullah Gül’ün adaylığını mutlulukla karşılayacağını söylese de aynı ismin çatı ittifakı için baskı unsuru olarak masaya getirilmesinden rahatsız. Diyor ki “Biz seçmene güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz?”

Tombik

HİÇ ŞİKAYET ETMEDİK

– Siz hep “Temmuz ayında seçim olacak” diyordunuz, haklı çıktınız…

Detaylar, Haber Linki

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks