İstanbul güne katliamla uyandı. Bir yıl önce cezaevinden çıkan Şinasi Gürkan.

İstanbul'da katliam: Çok sayıda ölü ve yaralı var.

İstanbul’da katliam: Çok sayıda ölü ve yaralı var.

İstanbul güne katliamla uyandı. Bir yıl önce cezaevinden çıkan Şinasi Gürkan, 3 adreste 2’si öz oğlu olmak üzere 5 kişiyi öldürdü.

16 yıl önce alacak verecek meselesi yüzünden Başakşehir’de iki kardeşini öldüren Şinasi Gürkan, yaklaşık bir yıl önce cezaevinden çıktı. İki oğlu ile birlikte Esenyurt Süleymaniye Mahallesi’nde yaşamaya başlayan Şinasi Gürkan dün gece adeta ölüm kustu.

Tombik

Şinasi Gürkan, ilk olarak Başakşehir, Şahintepe Mahallesi’nde bacanağının evine gitti. Bacanağı Alihan Tiz’i ve oğlu Erdal Tiz’i vurarak olay yerinden kaçtı. Erdal Tiz olay yerinde hayatını kaybederken, Bacanağı Alihan Tiz ise ağır yaralı olarak Kanunu Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Alihan Tiz de hastanede hayatını kaybetti.

AVCILAR’DA DA KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Şahintepe’den sonra Avcılar Tahtakale Mahallesi’nde kardeşi Mühendis Gürkan’ın evine gitti. Kardeşi Mühendis Gürkan’ı otomobilin içinde öldüren Şinasi Gürkan olay yerine geldiği otomobile binerek kaçtı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks