İrem Derlen ve Gürkan Kömürcü bir araya geldi. ‘Kaç Kez’ Kınay Production.

'Kaç Kez' ile dinleyicilerinin karşında.

‘Kaç Kez’ İLE DİNLEYİCİSİNİN KARŞISINDA!

Uzun yıllardır müzik ile iç içe olan ve müzikle ilgili bir çok çalışmada yer alan güçlü yorumcu İrem Derlen, kendisi gibi başarılı müzisyen Gürkan Kömürcü ile düet yaptı.

Uzun süren klip ve şarkı hazırlığının ardından dinleyici ile buluşan ”Kaç Kez ” Kınay Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Tombik

Sahnede 12 farklı dilde şarkı söyleyen ve kurucusu olduğu orkestrası “Grup Tria” ile Jazz, Latin, Opera/Napoliten, Greek, Türkçe ve Yabancı Pop, 70’ler – 80’ler ve Disco tarzı ağırlıklı programlar yapmakta olan Derlen sanata oldukça önem veriyor.

Sanatçı, Gürkan Kömürcü ile birlikte üretip yorumladıkları ‘Kaç Kez’ düetine klip çekerek dinleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Sözü İrem Derlen’e, müziği Gürkan Kömürcü’ye ait olan şarkının klibi de sözlerinde olduğu gibi duygu dolu sahneler içeriyor. Eşsiz yorumu ile dinleyicisini kendine bağlayan Derlen, klibiyle de aynı etkiyi yaratacağına inanıyor.

Kınay Production etiketiyle yayına giren klip Netd’ de hızlı bir şekilde izlenmeye devam ediyor!

Kaynak : Kınay Production
Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks