İnsanoğlu zaman kavramı üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Yoksa bir gün geçmişe dönüp geleceğimizi göreceğiz.

Fizikçiler, Kuantum Bilgisayarı Kullanarak Zamanı Tersine Çevirdi iddiası…

Bu iddia nereden geliyor? Bildiğiniz üzere Kuantum Mekanigi Fiziğinden yola çıkılarak kodlamaların elektronlar ile birleştirilerek yaşam formunun hareketlerinin kodlara bağlanması ve bunun sürekliliğin sağlanması çalışmaları DEVS denen filmde gösterilmektedir.

Elde edilen veriler ile bunun iddiası bu filmdeki gösterimden ortaya çıkmaktadır. Peki böyle bir şey mümkün mü? Tabi bunu çözmek için Kuantum Fiziğini kavramamız ve çok iyi anlamamız gerek. Hatta bununla ilgili bilgiden öte deneyler gerçekleştirmek gerekiyor. Çünkü biz sürekli bize verilen bilgilere inanıyor ve ona göre hareket ediyoruz. Maalesef ki bilim adamlarına da inanmaktayız.

Manyetik dalgaların ve Radyo Frekanslarının gerçekliğini kabul ediyor iseniz Kuantum Fiziğini de kabul etme ihtimaliniz bulunmaktadır.

Kuantum Fiziğindeki elektronların hayat formunun oluşturtuğunu kabul eder iseniz ve Atomların harektlerini hesaplayarak  zamanın kodlanmasını belki meydana getirebiliriz diye düşünen fizikçiler…

Bunu düşünüp de bu yola çıkanlar yaratıcının geçmiş verileri bir yerde sakladığını ve kader diye bir durum söz konusu ise geleceğinde bir yerde saklı olduğunu düşünerek bu çalışmalara başlamışlardır.

Kimbilir belkide gerçektir… Ancak gerçekse eğer insanlığın sonu gelmiş ve yeni bir hayat formu oluşacak demektir.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks